Team

De oprichter van het ToekomstFonds is Rik Viergever. Rik is een maatschappelijk ondernemer. Dit betekent dat hij projecten start en ondersteunt waarvan hij denkt dat ze een positieve bijdrage leveren aan de maatschappij of de wereld. Rik is voorzitter van het bestuur van Stichting ToekomstFonds.

Meer informatie over Rik kun je vinden op LinkedIn en Socialhome.

Rik-foto
Rik
Joost-foto
Joost

Joost Morsink is ook bestuurslid voor Stichting ToekomstFonds. Hij werkt samen met Rik om een robuuste en transparante IT-infrastructuur op te zetten voor de organisatie. Joost heeft meer dan 20 jaar ervaring als programmeur en IT-manager.

Meer informatie over Joost kun je vinden op LinkedIn.

Arnoud Rijpstra is ook bestuurslid en secretaris voor Stichting ToekomstFonds. Hij helpt de stichting onder andere bij het verbeteren van haar bedrijfsprocessen. Arnoud werkt in financiën en optimalisatie van bedrijfsarchitectuur. Hij helpt mid-market bedrijven te transformeren en hun resultaten te verbeteren.

Meer informatie over Arnoud kun je vinden op LinkedIn.

Arnoud-foto
Arnoud

Naast Joost, Rik en Arnoud helpen er nog veel meer mensen bij het opzetten van het ToekomstFonds:

Er zijn ook veel mensen die in het verleden deel uitmaakten van het team en die veel hebben geholpen om de stichting te maken tot wat zij vandaag is:

Tot slot, Stichting ToekomstFonds werkt samen met de Universiteit Utrecht, de Hogeschool Utrecht en Impact 030 in diverse opleidingstrajecten. Diverse studenten, stagiaires en vrijwilligers van deze organisaties hebben ons veel geholpen!