Het doel van het Toekomstfonds is …

Visie

Onze visie is dat iedereen kan leven op een gezonde planeet, met bloeiende ecosystemen en culturen die in balans met elkaar leven. Een wereld vol kansen voor iedereen, waar iedereen de vrijheid heeft om te beslissen hoe het eigen leven te leiden.

Missie

Onze missie is om onze Visie te bereiken door organisaties die helpen deze Visie te bereiken te ondersteunen en door donateurs te helpen deze organisaties te steunen. Er zijn zoveel geweldige goede doelen die helpen onze planeet gezonder te maken, die zich inzetten voor dieren en/of ecosystemen, of die mensen ondersteunen die hulp nodig hebben of die zich inzetten voor rechtvaardigere, betere of leukere samenlevingen. Wij zetten ons in voor de toekomst van deze goede doelen.

Doelen

Onze doelen zijn:

  1. Het voor donateurs mogelijk maken om te sparen of te investeren voor organisaties die zich inzetten voor de planeet en haar dieren en ecosystemen, of voor rechtvaardigere, gezondere en leukere samenlevingen, en ervoor te zorgen dat elk jaar de rente/rendementen op deze donaties ten goede komen aan de organisaties
  2. Het helpen van donateurs bij het vinden van deze organisaties

PS: 100% van de rente gaat naar het goed doel, het Toekomstfonds wordt volledig op basis van vrijwillige donaties gerund.

Samenwerken met donateurs en goede doelen

We streven ernaar om nauw samen te werken met donoren en met de goede doelen en andere organisaties die we ondersteunen. Daarom horen we graag van je als je werkt voor een organisatie die zich inzet voor de planeet en haar dieren en ecosystemen, of voor rechtvaardigere, gezondere en leukere samenlevingen. We staan open voor allerlei ideeën voor samenwerking, zoals het delen van informatie, het ondersteunen van campagnes en het doen van projecten rondom speciale dagen/weken in het jaar.

Als je donateur bent en net zo enthousiast bent als wij over het helpen van deze organisaties, als je ideeën hebt over hoe dit te bereiken, als je vragen hebt over hoe we werken, of als je een andere suggestie, idee, opmerking of vraag hebt, neem dan ook contact met ons op!