Over ons

Het ToekomstFonds is een project van Stichting ToekomstFonds. Onze visie is dat we allemaal op een gezonde planeet kunnen leven, met gelukkige mensen en bloeiende leefomgevingen en ecosystemen, die vol kansen en vrijheid zijn voor iedereen.

Er zijn zoveel fantastische organisaties die helpen om deze doelen te bereiken. De missie van Stichting ToekomstFonds is om deze organisaties te helpen hun geweldige werk in de toekomst voort te zetten en uit te breiden.

We doen dit vooral via het ToekomstFonds, een donatieplatform voor goede doelen. Het ToekomstFonds helpt om een stabiele bron van inkomsten voor goede doelen te genereren, door de donaties van mensen te investeren in ethische, duurzame en maatschappelijk betrokken bedrijven, waarbij het rendement ten goede komt aan goede doelen. Als je meer wilt lezen over het idee achter het ToekomstFonds en hoe dit ontstaan is, bezoek dan onze Veelgestelde Vraag over dit idee.

Onze missie past binnen Sustainable Development Goal 17, ‘Partnerschappen om de doelen te bereiken’.

Ook kun je:

Officiële gegevens van Stichting ToekomstFonds:

  • Onze organisatie is als stichting zonder winstoogmerk geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 77769996.
  • Ons registratienummer bij de Nederlandse belastingdienst is 861136433.

De statuten van de stichting kun je hier downloaden.

Je kan onze informatie ook bekijken op de sites van de Kamer van Koophandel en het Kenniscentrum Filantropie (zie de links in de footer van de site).