Over ons

Het ToekomstFonds is een project dat is opgezet om in de toekomst voor goede doelen een stabiele stroom van inkomsten te genereren. Als je meer wilt lezen over de ideeën achter het Toekomstfonds en hoe het ontstaan is, bezoek dan onze Veelgestelde Vragen.

Het ToekomstFonds is een project van Stichting ToekomstFonds. Diens visie is dat we allemaal op een gezonde planeet kunnen leven, met gelukkige mensen en bloeiende menselijke leefomgevingen en natuurlijke ecosystemen, die vol kansen en vrijheid voor iedereen zijn.

Er zijn zoveel fantastische goede doelen die helpen om deze doelen te bereiken. De missie van Stichting Toekomstfonds is om deze organisaties te helpen stabiele vormen van financiering aan te boren, zodat ze hun geweldige werk in de toekomst kunnen voortzetten en uitbreiden.

Officiële gegevens:

  • Onze organisatie is als stichting zonder winstoogmerk geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 77769996.
  • Ons registratienummer bij de Nederlandse belastingdienst is 861136433.

De statuten van de stichting kun je hier downloaden.

Je kan onze informatie ook bekijken op de sites van de Kamer van Koophandel en het Kenniscentrum Filantropie (zie de links in de footer van de site).