In september zijn er 4 groepen studenten van de Hogeschool Utrecht begonnen met projecten voor het Toekomstfonds. Bij deze welkom iedereen, we zijn erg blij met jullie hulp!

De studenten studeren bij twee afdelingen op de Hogeschool: de afdeling Communication and Multimedia Design (CMD) en de afdeling Informatie- en Communicatie Technologie (ICT).

De studenten van de afdeling CMD gaan het Toekomstfonds helpen bij het beantwoorden van vragen die typisch zijn voor het opstarten van een nieuwe liefdadigheidsinstelling, zoals: Wie zijn de belangrijkste doelgroepen van het Toekomstfonds? En hoe kunnen we die het beste bereiken?

De studenten van de afdeling ICT gaan het Toekomstfonds helpen bij het opzetten van een ICT-infrastructuur die het voor donoren transparant maakt wat er met hun donatie gebeurt. Zij gaan het fonds ook ondersteunen in het concretiseren van de bedrijfsplannen en in het doen van een subsidieaanvraag.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *