Op 25 september 2020 kwam de eerste Toekomstfonds nieuwsbrief uit! Je kan de nieuwsbrief hier downloaden. Dit was wat er in de introductie van de nieuwsbrief stond:

Beste potentieel donateurs, beste medewerkers van goede doelen, en beste collega’s bij het Toekomstfonds, De eerste Toekomstfonds nieuwsbrief! (je kan deze nieuwsbrief ook online bekijken) Dankjulliewel voor jullie interesse in het Toekomstfonds en hulp bij het opzetten van het fonds. Mede dankzij jullie zijn we bezig een stevige basis voor het fonds te leggen. Hieronder kun je lezen over de recente ontwikkelingen bij het Toekomstfonds: 1. De eerste Toekomstfonds enquête 2. Opstart-ideeën: gesprekken met goede doelen 3. Nieuwe website 4. Nieuwe data op website van nobelprijswinnaar Robert Shiller 5. Studenten van de Hogeschool Utrecht starten met projecten 6. Dubbel winst wanneer je doneert via het Toekomstfonds!

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *